Partners in Smaken - Glamping Greenfields Durbuy

Partners in Smaken - Glamping Greenfields Durbuy

Bij Q.M.E. zijn we trots om samen te werken met enkele van de meest unieke en innovatieve bedrijven in de horeca. Een van onze gewaardeerde partners is Glamping Greenfields, onderdeel van Adventure Valley Durbuy, dat bekend staat om het gebruik van de iconische Tomorrowland-tenten. In dit artikel delen we hoe Felix Hauspie, manager van Glamping Greenfields, onze Donna Italia pizza's gebruikt om zijn gasten een onvergetelijke ervaring te bieden.

Wat is Glamping Greenfields?

Gelegen te midden van het prachtige Durbuy, biedt Glamping Greenfields een luxe kampeerervaring met maar liefst 112 tenten, zowel met als zonder sanitair. Deze unieke glamping locatie trekt een breed scala aan bezoekers, van gezinnen en vriendengroepen tot bedrijven. Naast de comfortabele tenten biedt Greenfields ook een breed scala aan activiteiten, zoals volleybal, pingpong, petanque en padel.

De Uitdagingen van een Grote Horecazaak

Felix Hauspie legt uit dat een van de grootste uitdagingen van Greenfields het snel en efficiënt serveren van eten en drinken aan de grote aantallen gasten is. Met meer dan 400 slaapplekken is het essentieel om snel te kunnen reageren op de behoeften van de gasten, vooral tijdens piekmomenten. Dit is waar de pizza's van Donna Italia een cruciale rol spelen.

Waarom Donna Italia?

Felix koos voor Donna Italia pizza's vanwege de hoge kwaliteit en het gemak waarmee ze bereid kunnen worden. De pizza's zijn binnen vier minuten klaar, zelfs in andere ovens, wat het mogelijk maakt om grote groepen snel en efficiënt te bedienen. Dit is vooral belangrijk voor de buffetten die Greenfields aanbiedt aan grote groepen van 80 tot 90 personen.

Voordelen van Donna Italia Pizza's

Volgens Felix zijn er meerdere redenen waarom de Donna Italia pizza's een groot succes zijn bij Greenfields:

  1. Snelheid: De pizza's zijn binnen vier minuten klaar, wat essentieel is voor het bedienen van grote groepen.
  2. Kwaliteit: De pizza's hebben een authentieke smaak en een perfecte bodem, vergelijkbaar met die van een pizzeria.
  3. Consistentie: Elke pizza is van hoge kwaliteit, met goede ingrediënten en een heerlijke smaak.

De Toekomst van Kwaliteit in de Horeca

Felix gelooft sterk in het belang van kwaliteit en snelheid in de horeca. Hij is van mening dat producten zoals die van Donna Italia de standaard moeten worden in de industrie, omdat ze niet alleen tijd besparen maar ook een superieure smaakervaring bieden.

Conclusie

Bij Q.M.E. zijn we verheugd om te zien hoe onze producten, zoals de pizza's van Donna Italia, worden gewaardeerd door bedrijven zoals Glamping Greenfields. Het succesverhaal van Felix Hauspie benadrukt het belang van snelheid, kwaliteit en gemak in de horeca. We kijken ernaar uit om nog meer bedrijven te ondersteunen met onze hoogwaardige en gemakkelijke voedseloplossingen.

Bekijk het Interview

Benieuwd naar het volledige interview met Felix Hauspie? Klik hier om het interview te bekijken en meer te leren over zijn ervaring met Donna Italia pizza's.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen.

Terug naar blog