Partners in Smaken - Anantara Grand Hotel Krasnapolsky

Partners in Smaken - Anantara Grand Hotel Krasnapolsky

Bij Q.M.E. zijn we trots om samen te werken met topchefs en prestigieuze hotels over de hele wereld. Een van onze gewaardeerde klanten is Marco Van Rutten, Executive Chef bij het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky in Amsterdam. In dit artikel delen we hoe Marco onze Donna Italia pizza's gebruikt om zijn gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden.

Wie is Marco Van Rutten?

Marco Van Rutten is de Executive Chef van het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, een iconisch hotel in het hart van Amsterdam. Het hotel beschikt over 402 kamers en biedt verschillende eetgelegenheden, waaronder de White Room en het Grand Café. Marco staat bekend om zijn streven naar kwaliteit, duurzaamheid en innovatie in zijn culinaire aanbod.

De Zoektocht naar de Perfecte Pizza

Marco wilde zijn gasten niet zomaar een standaard pizza voorschotelen. Hij was op zoek naar iets speciaals, iets dat zou opvallen en zijn gasten een unieke ervaring zou bieden. Tijdens zijn zoektocht kwam hij in contact met Sebastiaan van Donna Italia. Na het proeven van de pizza's van Donna Italia, was Marco blij verrast over de kwaliteit en smaak van deze diepvriespizza's.

Waarom Donna Italia?

Marco was onder de indruk van de authentieke smaak en de knapperige bodem van de Donna Italia pizza's. Hij besloot deze pizza's te gebruiken in zijn hotel en heeft sindsdien zijn vrienden, collega's en andere hotels over de kwaliteit van Donna Italia verteld. De pizza's van Donna Italia worden nu met succes gebruikt in het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, vooral voor room dining.

De Voordelen van Donna Italia Pizza's

Volgens Marco zijn er meerdere redenen waarom de Donna Italia pizza's een groot succes zijn in zijn hotel:

  1. Kwaliteit: De pizza's bieden een authentieke smaak en een knapperige bodem die je normaal gesproken alleen in een pizzeria zou verwachten.
  2. Gemak: De pizza's zijn diepvries en kunnen snel en eenvoudig worden bereid, wat ideaal is voor een druk hotelkeuken.
  3. Consistentie: De pizza's leveren keer op keer dezelfde hoge kwaliteit, wat essentieel is voor een premium eetervaring.

Wat Betekent Dit voor de Toekomst?

Marco gelooft sterk in het belang van kwaliteit en is van mening dat dit altijd de overhand zal hebben. Hij ziet een grote toekomst voor hoogwaardige voedselproducten zoals die van Donna Italia, vooral in de horecasector waar klanten steeds veeleisender worden.

Conclusie

Bij Q.M.E. zijn we verheugd om te zien hoe onze producten, zoals de pizza's van Donna Italia, worden gewaardeerd door topchefs zoals Marco Van Rutten. Het succesverhaal van Marco in het Anantara Grand Hotel Krasnapolsky benadrukt het belang van kwaliteit, gemak en consistentie in de culinaire wereld. We kijken ernaar uit om nog meer bedrijven te versterken met onze hoogwaardige en gemakkelijke voedseloplossingen.

Bekijk het Interview

Benieuwd naar het volledige interview met Marco Van Rutten? Klik hier om het interview te bekijken en meer te leren over zijn ervaring met Donna Italia pizza's.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze producten en diensten? Neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om u te helpen.

 

Terug naar blog